Caracteristici

In acest vinificator fermentarea este realizata sub presiune de CO2 exercitata la fermentare sau clasic cu recirculare. Metoda este aplicata avand rezultate excelente atat pentru vinurile rosii cat si pentru cele albe. Formarea unei caciuli omogene la cele rosii, permite evitarea oxidarii. Amestecarea naturala a mustuielii in rezervor este cauzata de eliberarea brusca a CO2-ului in procesul de vinificare. Nu intervine actiune mecanica asupra vinului, obtinand vinuri premium. Control total asupra tuturor parametrilor fermentatiei.


DOTARI STANDARD

  • Gura de vizitare superioara ampla
  • Valva admisie/evacuare aer
  • Supapa de siguranta
  • Manta de racire
  • Termometru
  • Macro/micro oxigenator
  • Robinet proba
  • Intrare/iesire cu robinet
  • Panou de control a procesului de fermentare
  • Golire totala
  • Vinificator tip BM-P
 
Volum Diametru Înălţime totală
V D H
mm mm
8 2100 4250
10 2100 5250
12 2100 6000
15 2100 9750
20 2400 6700
25 2400 6900
30 300 7200
40 3200 7900
50 3400 9650