Vinificator tip BM-PVinificatoare
Caracteristici
In acest vinificator fermentarea este realizata sub presiune de CO2 exercitata la fermentare sau clasic cu recirculare. Metoda este aplicata avand rezultate excelente atat pentru vinurile rosii cat si pentru cele albe. Formarea unei caciuli omogene la cele rosii, permite evitarea oxidarii. Amestecarea naturala a mustuielii in rezervor este cauzata de eliberarea brusca a CO2-ului in procesul de vinificare. Nu intervine actiune mecanica asupra vinului, obtinand vinuri premium. Control total asupra tuturor parametrilor fermentatiei.
DOTARI STANDARD
- Gura de vizitare superioara ampla
- Valva admisie/evacuare aer
- Supapa de siguranta
- Manta de racire
- Termometru
- Macro/micro oxigenator
- Robinet proba
- Intrare/iesire cu robinet
- Panou de control a procesului de fermentare
- Golire totala
Volum | Diametru | Înălţime totală |
---|---|---|
V | D | H |
m³ | mm | mm |
8 | 2100 | 4250 |
10 | 2100 | 5250 |
12 | 2100 | 6000 |
15 | 2100 | 9750 |
20 | 2400 | 6700 |
25 | 2400 | 6900 |
30 | 300 | 7200 |
40 | 3200 | 7900 |
50 | 3400 | 9650 |