Bright Beer TankEchipamente pentru bere
Caracteristici
Este un rezervor sub presiune in care are loc conditionarea si maturarea berii. Berea poate fi mentinuta in BBT cateva zeci de zile sub o presiune joasa, cu sau fara dozare de CO2, la o temperatura de - 2oC. Anume in aceste tancuri obtinem berea nefiltrata sau nepasteurizata.
CARACTERISTICI
- Presiunea de lucru: 3 bari
- Temperatura de lucru: -2oC/+30oC
- Suprafata interioara finisata: Ra ≤0,8μm
- Presiunea de lucru manta racire: 3 bari
- Temperatura de lucru manta: -10oC/ +30oC
DOTARI STANDARD
- Gura vizitare in partea superiora sau laterala
- Supapa de presiune si vidare
- Conducte de CIP si CO2
- Control temperatura
- Manta de racire tip spirala
- Robinet proba
- Golire totala cu robinet fluture
- Izolatie din poliuretan cu placi inox sudate
- Picioare reglabile
Volum (hl) | Diametru (mm) | Inaltime (mm) |
---|---|---|
9.7 | 1000 | 2640 |
21.6 | 1250 | 3280 |
31.9 | 1450 | 3400 |
50.8 | 1650 | 4000 |
100.4 | 1950 | 5200 |
153.3 | 2300 | 5400 |