PSA ISOLCELL

INOVAREA TEHNOLOGIEI EXISTENTE

Această linie nouă de generatoare se află în fruntea pieței producătoare de echipamente ce utilizează tehnologia de protecție prin azot. Formula pentru acest succes vine din experiența dobândită în 50 de ani de dezvoltare tehnologică și producție de echipamente pentru tratarea și modificarea amestecurilor gazoase. Se utilizează numai materiale și componente de calitate extrem de înalte. Planificarea în timpul dezvoltării este meticuloasă, precum și controlul strict al calității. Generatoarele noastre de azot care utilizează tehnologia PSA sunt deosebit de potrivite pentru aplicații care necesită azot de înaltă puritate la presiune ridicată, cu un consum redus de energie.

CALITATE
Generatoarele noastre produc un flux constant și controlat de azot de calitate excelentă în orice moment prin utilizarea sitelor moleculare de primă clasă, împreună cu un sistem sofisticat de monitorizare și control electronic.

FIABILITATE
Am realizat mii de instalații în multe situații diferite și am acumulat o vastă experiență în cercetarea, proiectarea și producția de echipamente și sisteme pentru tratarea amestecurilor de gaze. Acest lucru, împreună cu testarea strictă a fiecărui echipament nou ne-a permis să obținem excelență dezvoltând noi soluții tehnice și perfecționând selecția componentelor utilizate. Echipamentele de înaltă calitate funcționează cu durabilitate excepțională și fiabilitate.

EFECIENTIZAREA COSTURILOR
Sunt alese componente care necesită intrări de energie reduse. Proiectele noi, dezvoltate folosind programele CAD și simularea dinamică a fluidelor, au adus îmbunătățiri suplimentare producției de energie-azot. Costul scăzut al producției de azot pune această linie nouă de generatoare PSA în fruntea categoriei.

MODULARITATE ȘI EXPANSIBILITATE
Criteriile de construcție a modularității și extensibilității au fost adoptate pentru a permite o expansiune rapidă și economică a capacității acestor echipamente în locația beneficiarului. Aceste criterii protejează valoarea pe termen lung a investiției, permițând extinderea fiecărei echipamente în funcție de cerințele individuale.

VERSATILITATE
Fiecare echipament poate fi configurat individual în funcție de cerințele beneficiarului, schimbând presiunea și puritatea fără a fi nevoie de variații specifice de construcție. În plus față de gama foarte largă de modele din catalog, putem proiecta și produce sisteme PSA pentru a satisface chiar și cele mai dificile cereri particulare.

ERGONOMIA
Designul general și ergonomia internă au fost analizate în detaliu. O structură clară și modulară, cu componentele grupate pe funcții și accesibilitate directă a tuturor pieselor, simplifică întreținerea.