Caracteristici

Unitati exterioare pentru racire, echipate cu compresoare ermetice rotative de tip scroll, ventilatoare elicoidale, schimbator in placi si detentor termostatic. Gama cuprinde versiuni cu doua compresoare pe un circuit, respectiv versiuni cu patru compresoare repartizate pe doua circuite.


DOTARI STANDARD

 • PANOU CONTROL
  W3000 compact cu un nou ecran LCD ofera functii si algoritmi avansati, senzori de presiune amplasati langa fiecare compresor in parte. Diagnosticul include administrarea completa a alarmelor si arhivarea lor pentru o analiza a functionarii instalatiei.
 • SECTIA DE REFRIGERARE
  Dotata cu 2-3-4 contururi sau circuite in configurarea TANDEM sau TRIO. Modulul RTP (reglarea temperaturii precisa) este standart si inclusa in fiecare unitate. Doua tipuri de compresoare, in functie de model, SCROLL sau SCREW ofera refrigerarea optima.
 • CONDENSATOARE EXTERNE
  Condensatoare de tip V, pot fi axiale sau centrifugale in functie de necesitate. Panourile de protectie sunt optimale (pentru versiunile SL sunt incluse in dotari de baza). Cadrul din interior este separate in doua parti (contururi independente).
 • VENTILATOARE
  Doua tipuri de ventilatoare axiale sau centrifugale cu actionare lenta si silentioasa la toate unitatile. Sectiune de ventilare separata pentru circuite independente.
 • MODULUL HIDRONIC INTEGRAT
  Optional pot fi cu pompe liniare cu 2 sau 4 poli, rezervor de stocare max de 750 l cu trei optiuni pentru satisfacerea diferitelor aplicatii si cerinte industriale. Panouri pentru zgomot foarte redus sunt livrate la comanda.

 • Chillere CLIMAVENTA